Cum poți transforma un comunicat de presă al companiei într-un articol de blog?

Publicat: 2022-12-04

Comunicat de presă, video, bloguri, postări pe rețelele sociale, lumea marketingului este vastă și abundentă. Pe care alegi să folosești?

Frumusețea oricărei forme de marketing pe care o folosești pentru afacerea ta este că poate fi transformată în diverse piese care pot fi folosite în mai multe scopuri de marketing.

Acestea fiind spuse, dacă te-ai interesat să produci buletine informative regulate pentru comunicate de presă ale companiei pe care oamenii să le citească, s-ar putea să te întrebi cum poți lua informațiile din comunicatul de presă și le poți transforma în unele dintre cele mai bune postări pe blog pe care le au oamenii. vazut vreodata.

Mai jos, ne-am făcut timp să vă ghidăm prin ceea ce trebuie să știți pentru a ne asigura că utilizați distribuția comunicatului de presă în toate modurile posibile. Citiți mai departe acum.

Tipuri de comunicate de presă

Mai multe tipuri de comunicate de presă despre care s-ar putea să nu ai aflat încă înainte sau pe care le-ai folosit corect. Primul tip de comunicat de presă este un comunicat de presă general, ceea ce înseamnă că ați preluat comunicatul și ați acoperit informații generale.

De exemplu, ceva care este în tendințe în știrile din industria dvs. este ceva la care este posibil să fi decis să vă concentrați și să creați o piesă pe care publicul dvs. să o revizuiască. Un alt tip de comunicat este cunoscut ca comunicat de presă de eveniment.

Acest lucru este util atunci când intenționați să găzduiți un eveniment sau să participați la un eveniment despre care doriți să anunțați oamenii. În această ediție, veți oferi informații despre unde, când și cine va fi acolo, precum și despre modul în care oamenii care citesc comunicatul pot intra la eveniment pentru a interacționa cu marca dvs.

Compania dvs. angajează sau aduce membri ai personalului executiv cu experiență? Dacă da, cel mai bun mod de a anunța acest lucru oamenilor este emiterea unui comunicat de presă al angajatului.

Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi publicului și personalului dvs. informații despre noii angajați și despre experiența pe care intenționează să o aducă companiei. De asemenea, este o idee grozavă să oferiți informații despre viziunea companiei pe măsură ce avansați cu integrarea de noi membri ai personalului.

Alte forme de comunicate de presă includ:

• Eliberarea poziției de expert
  • Lansarea produsului
  • Lansare lansare

Fiecare tip de lansare are un scop diferit și veți include diverse informații pe care oamenii să le consume atunci când o citesc. Acum că ați înțeles mai bine diferitele tipuri de comunicate de presă pe care le puteți utiliza, să vedem cum să le transformăm în postări de blog convingătoare.

Alegeți cu atenție

Înainte de a începe să transformați comunicatele de presă în postări de blog, trebuie să utilizați comunicatele de presă potrivite pentru a le folosi cu atenție. Ori de câte ori produceți orice formă de media pentru ca oamenii să o consume, trebuie să vă asigurați că este demnă de știri.

Dacă oamenilor nu le pasă de subiectul despre care scrii, este în esență o pierdere de timp să creezi acea bucată de media. Stați cu echipa dvs. și examinați comunicatele de presă pe care le-ați creat până în acest moment.

Luați în considerare cu atenție titlul și informațiile pe care le-ați introdus în comunicatul de presă. De acolo, puteți decide dacă acest lucru este ceva despre care oamenii doresc să obțină mai multe informații.

Vă recomandăm să creați o listă de rulare pe măsură ce alegeți comunicatele de presă pentru a le converti în postări de blog. Acest lucru vă va ajuta să planificați postările pe care le veți crea pe măsură ce vă mutați în viitor.

De exemplu, scrierea unei postări pe blog despre realizările interne ale companiei poate să nu fie considerată demnă de știri pentru publicul țintă.

Eliminați toate cuvintele asemănătoare vânzărilor

O postare pe blog nu este menită să vândă produsele tale publicului țintă. În schimb, ar trebui să fie văzută ca o piesă de gândire pe care o poți folosi pentru a explica un anumit subiect și pentru a oferi mai multe dovezi și informații pentru a susține ceea ce spui.

Majoritatea comunicatelor de presă provin dintr-un ton asemănător vânzărilor și este în regulă, dar nu este ceva care ar trebui folosit atunci când îl convertești într-o postare de blog. De fapt, dacă alegeți să veniți dintr-un ton de voce, șansele ca postările de pe blogul dvs. să realizeze ceea ce doriți să scadă.

Chiar dacă decideți să vindeți ceva în postările de pe blog, nu ar trebui să fie prea evident, deoarece acest lucru poate fi dezamăgitor pentru oamenii care îl citesc.

În schimb, furnizați informații relevante necesare și gândiți-vă la inserarea de link-uri către produse sau alte bloguri dacă doriți să faceți asta.

Inserați mai multe media

Un comunicat de presă este tăiat și uscat în măsura în care oferă, înainte de a fi trimis pentru distribuirea comunicatului de presă. Cu toate acestea, scrierea unui blog vă oferă mai multă libertate de a introduce videoclipuri și imagini diferite.

Dacă doriți să duceți comunicatul de presă transformat în postările de blog la următorul nivel, vă recomandăm să profitați de inserarea gratuită a mai multor media. Adăugarea de conținut media la postarea de blog va susține în continuare informațiile din postările de blog.

Persoana medie are o durată de atenție de 8,25 secunde, ceea ce înseamnă că, cu cât oferiți mai mult suport media, cu atât postările de pe blog vor performa mai bine și cu atât va fi mai ușor să captezi atenția publicului.

Sfaturi pentru a transforma un comunicat de presă al companiei într-o postare pe blog

Când transformați un comunicat de presă al companiei într-o postare pe blog, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. În primul rând, alegeți comunicatele de presă pe care le veți folosi și nu uitați să includeți mai multe media pe care oamenii să le urmărească atunci când citesc postările de pe blog.

Căutați ajutor cu distribuirea comunicatului de presă? Există un singur loc în care să te întorci. Contactați E-Releases și lăsați experții noștri să vă ajute să profitați la maximum de redactarea și distribuirea comunicatelor de presă pentru afacerea dvs.